top of page

Paramedici

Jasmine LUYCX

Kinderpsycholoog & therapeut

Wanneer zwangerschap, geboorte en het eerste levensjaar van je baby een intens parcours zijn met vele uitdagingen, kunnen de eerste maanden met je baby een uitputtende zoektocht zijn. Misschien huilt je baby veel of gaat het voeden moeizaam of misschien is je baby voortdurend onrustig… Dit kan ervoor zorgen dat jullie als prille ouders zich onzeker gaan voelen. 

Jasmine ondersteunt je bij het vinden van een goede  afstemming  met je baby, (reeds van in de zwangerschap) zodat jij zelfvertrouwen krijgt in het prille ouderschap en van hieruit een stevige en liefdevolle band met je baby opbouwt.


Zij helpt je ook wanneer je met je iets oudere kind (tussen 1 en 4) met de handen in het haar zit. Dit kan zich uiten in dagelijkse heftige huilbuien, onderbroken nachten, strijd aan tafel, zindelijkheidsproblemen, hevige scheidingsangsten…


Kortom, Jasmine helpt jou in het prille ouderschap je weg te vinden met je baby en kleine kind. 


Op haar webiste www.jasmineluycx.be lees je meer over Jasmine, haar aanbod en werkwijze en vind je alle praktische info voor een afspraak, alsook voor de tussenkomst van je ziekenfonds. 

Erkenning psychologencommissie 742106125

  • Master in de Klinische Psychologie ( VUB,1993 - 1998)

  • Postgraduate opleiding in de Systeem therapie ( LIST, Leuven 1998 - 2001)

  • Lid beroepsvereniging voor Infant Mental Health

bottom of page